Beschikbaarheidskalender

De beschikbaarheidskalender geeft aan welke periodes nog voor u beschikbaar zijn.

U huurt de vakantievilla rechtstreeks van de eigenaar. In het hoogseizoen (juli en augustus) is de minimale huurperiode 1 week. Buiten het hoogseizoen kunt u desgewenst de villa per weekend of midweek huren. De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen periode in het jaar en de duur van uw verblijf. Via bijgaande link (maken) treft u het overzicht van de prijzen aan. Deze prijzen zijn inclusief alle bijkomende kosten. Wij vragen een borg van €200, welke direct wordt teruggestort na uw verblijf en inspectie van de woning.

Voorwaarden

Uw verblijf begint op een vrijdag of een maandag. Vanaf 14 uur is de woning beschikbaar. Uitchecken is ook op vrijdag of maandag. U dient de woning om uiterlijk 10 uur weer te verlaten. In overleg kunnen er afwijkende tijden worden overeengekomen.

Als u een geschikte periode heeft gekozen voor uw verblijf aan de Zeeuwse kust kunt u via dit formulier reserveren. U ontvangt een bevestiging van uw reservering.
De aanbetaling bedraagt 50% van het totale bedrag en dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Het restant betaalt u 8 weken voordat uw verblijf begint. De villa beschikt over een sleutelkluis. U krijgt de code enige dagen voordat uw verblijf begint.

Wij brengen een borg van €200 in rekening. Deze wordt na afloop van uw verblijf teruggestort na inspectie van de villa door de beheerder.

Reserveringsformulier

Vragen?

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden over het reserveren? Stel ze dan gerust via onze contactpagina.